71 Noord, Tv reality show…

71 Noord – sur la chaine télé belge VTM  – à 20.35 ce 3 janvier, 2010.« … 5 bekende Vlamingen en 5 bekende Nederlanders gaan in het hoge Noorden een bikkelhard gevecht aan met de natuur, met elkaar en met zichzelf. Ze trotseren de ijzige kou en trekken dwars door Noorwegen. Ze moeten hun grenzen aftasten én verleggen. Ze beginnen met z’n tienen. Maar slechts 2 van hen zullen de Noordkaap bereiken en strijden om de overwinning. Wie is het sterkst? Wie houdt dit avontuur vol tot het bittere einde?


2500 kilometer
Bij ’71° Noord’ moeten de deelnemers als team in primitieve en ijskoude omstandigheden overleven, maar de extreem zware tocht over 2500 kilometer is ook een onverbiddelijke afvallingsrace. Elke week valt iemand af door de stemmen die hij of zij van hun mede- avonturiers ontvangt.


Noordkaap
Slechts 2 van de 10 bekende gezichten bereiken uiteindelijk de Noordkaap. Eén daarvan wordt de winnaar en neemt de felbegeerde ’71° Noord’-trofee mee naar huis.


Nieuwe etappes
Elke week onderneemt het team een nieuwe etappe naar een nieuwe locatie. In elke aflevering staat een opdracht en een competitie-moment op het menu. Ook hun overlevingsskills in de sneeuw komen aan bod… more info >>  »